Første løpetur etter kneskaden og København halvmaraton | World of a Runner: Første løpetur etter kneskaden og København halvmaraton

lørdag 26. september 2015

Første løpetur etter kneskaden og København halvmaratonI går snørte jeg på meg løpeskoa igjen. Jeg har ikke løpt siden halvmaraton i København og det gikk jo som det gjorde. Da ble det en lengre hvileperiode for å la kneet hente seg inn igjen. På fredag klarte jeg ikke lenger å vente så jeg bestemte meg for en liten tur i skogen. Været var jo bare helt fantstisk. Og det holdt jo hele helga. Jeg blir ekstra inspirert til å komme meg ut når sola skinner på fine høstdager. Da er det så utrolig deilig å trene ute. Og skogen gir en helt egen ro.


Jeg valgte å ta bilen ned. Vanligvis løper jeg hele runden, men å starte turen på asfalt tenkte jeg at var en mindre god idè. Jeg dro av gårde i femtiden og traff ikke på så mange på tur. Det er også ganske deilig. Å ha skogen litt for seg selv. Blir litt høy på fint vær om dagen. Den krispe lufta gir skikkelig høstfølelse.

Når det gjelder kneet kom jeg meg rundt (ca 5 km), men jeg begynte å merke det mot slutten og i dag kjenner jeg fremdeles at det ikke er helt godt. Jeg burde nok tatt det roligere i nedoverbakkene. Her ga jeg nok litt mye fordi jeg følte meg fin i starten. Jeg skulle nok ha gått ned bakkene, men i stedet fløy jeg av gårde, litt høy på denne fine dagen. Jeg avsluttet i går med en runde styrke for beina. Tror mye ligger i å bli flinkere her. Det har i alle fall funket godt før. Jeg er ikke så flink til å gjøre dette jevnlig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar