Hyttetur i Østmarka | World of a Runner: Hyttetur i Østmarka

søndag 11. oktober 2015

Hyttetur i Østmarka


I helgen var vi invitert med på hyttetur av Stine og gjengen. De hadde leid gamle Rausjø skole i Østmarka. Noe av det fine med hytta er at det går an å kjøre inn. Med 6 unger og diverse utstyr var det ganske perfekt. Selv gikk Stine og jeg de 4 km inn med de minste jentene i vogn. 


Det var en fin plass, ca midt mellom Rausjø og Børtevann. Vi gikk inn fra Bysetra og det er ikke lange kjøreturen hjemmefra. Vi har vært masse ute. Ungene har spikka, grilla pølser på bålplassen, lekt i skogen, padla kano på Børtevann, lekt i madrassene i sove»salen», spist godteri og brukt utedo for første gang (ikke jeg altså, men ungene). Vi har gått på natursti og ble nesten angrepet av hjortelus. Vi har sovet lite og kost oss med gode venner. Og så har det ikke vært dekning. Og det var også ganske fint.Denne turen var perfekt for oss som prøver å bli en mer aktiv familie. Dagene er så mye enklere med barn om man bare kommer seg ut. De er fornøyde, vi slipper å aktivisere dem for det ordner de selv og vi kan også nyte naturen. Vi voksne har det også ganske så fint ute. 

Etter en uke med tilnærmet ingen aktivitet syns jeg det var godt å komme seg ut i skogen selv om det ikke ble mye løping. Jeg håper neste uke byr på mindre forkjølelse og noen fine løpeturer.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar